Om Tritalk.dk

Velkommen til Tritalk.dk!

Efter mange år i triathlon-sporten, havde jeg lyst til at lave en side med bl.a. anmeldelser, interviews, race info og træningsrelaterede emner. – Mest af alt fordi det er min passion og lad mig så håbe, at nogle har lyst til at læse med;-)

TriTalk.dk er startet i efteråret 2011 og det er min ambition, at udbygge siden løbende. Det er udelukkende et fritidsprojekt og jeg erkender også, at det tager tid at opbygge og vedligeholde en side som denne. -Så i perioder vil der ske en del her på siden og i perioder, vil der ske, så godt som ingenting.

TriTalk.dk vil ikke indeholde resultatformidling fra konkurrencer -det er der helt sikkert andre der gør bedre.

Jeg håber, at du vil kunne finde inspiration her på siden, hvadenten du er begynder eller hører til de mere erfarne.

 

Tri baggrund

Jeg startede med startede med triathlon i 93′-94′, længe før det blev moderne;-). De første år som ungdom og junior kørte jeg de kortere distancer. I 2000 kørte jeg min første ½ ironman og i 2001 min første ironman -som 19-årig, med hovedet under armen, men ganske ubekymret…

De næste par år fortsatte med triathlon og et marathonløb i ny og næ. Fra 2003-2005 kørte jeg primært adventurerace og fik nogle enestående oplevelser -også på dén front.

I 2006 fik idéen om at køre Norseman -uff en omgang, men jeg fik masser af tri-blod på tanden igen. I 2007 blev jeg langvarigt knæskadet og i direkte forlængelse heraf, impliceret i et alvorligt trafikuheld. Summa sumarum; 3 år med konstant genoptræning og ikke en eneste konkurrence!

I 2010 var jeg endelig tilbage på tri-scenen og der håber jeg at blive et godt stykke tid endnu…. Mit eget lille tri-comeback i 2010 endte ganske lykkeligt med bl.a. en 6. plads blandt kvinderne overall til Challenge Copenhagen og hurtigste løbetid.

I 2011 rykkede jeg en enkelt plads op af rangstigen til Challenge Copenhagen med en 5. plads. 2011 bød også på varm dag i Hannover og en lang dag i Barcelona og meget, meget andet som man kan læse mere om på min blog.

Konkurrencemæssigt kom 2012 til at ligne 2011 jeg kørte igen Hannover Ironman og gentog sejren fra 2011, senere også Challenge Copenhagen, hvor det blev til en 7. plads og Challenge Barcelona – og en del mere. Der er en opsummering af sæson her.

Om end jeg synes at formen i 2013 var bedre end nogensinde før, blev det aldrig helt som jeg håbede. Jeg kørte bl.a. Hannover Ironman i et rasende blæsevejr, blev 3′er til DM ½ ironman, nr. 7 til Ironman Kalmar. Sæsonen sluttede med et noget mislykket marathon-attack i Amsterdam. Hele 2013-sæsonen er opsummeret her.

I december 2014 fik vi en lille junior, så 2014-sæsonen bød kun på et par klub cups i adstadigt tempo. Mine fremtidige tri-planer er af samme grund temmelig uvis og lige nu løber jeg primært.

 

Job og uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2006 og Cand. Scient. Fysioterapi i januar 2017. Fra 2006-2016 har jeg primært arbejdet som privatpraktiserende fysioterapeut og på idrætshøjskole.

Under min skadesperiode tog jeg en diplomtræner uddannelse i DIF/DTriF og har siden 2008 været personlig træner for en række triathleter og løbere. Udover selv at være aktiv i triathlon, nyder jeg at følge andre atleters udvikling og hjælpe dem på vej mod netop deres mål. I min funktion som træner bruger jeg i høj grad de praktiske erfaringer jeg har fået gennem årene og naturligvis den teoretiske viden jeg har opnået gennem uddannelse(r).

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i at høre nærmere om et individuelt træningsforløb.

 

I sensommeren 2014 har vi oprettet siden TriKalender.dk, der giver et overblik over danske stævner idenfor triathlon, duathlon, cross-duathlon, cross-triathlon og aquathlon.

 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har forslag eller kommentarer til siden.

 

Hilsen Helene Pallesen

 

Mail: info(a)tritalk.dk

 

Blog: www.skilde.dk (opdateres ikke pt.)

 

Sider:

www.tritalk.dk

www.trikalender.dk

 

Disclaimer læs her

Go to Top