Broccolisuppe

Ingredienser (4 personer)
1 løg
1 kartoffel
250g broccoli
100g babyspinat
2spsk raps- eller olivenolie
2tsk karry
1tsk stødt spidskommen
2fed hvidløg
1spsk ingefær
8dl grønsagsbouillon
100g flødeost light, 12%
salt og peber
1tsk groft salt
1tsk stødt karry

Tilbehør:
Groft brød

Tilberedning
Hak løget, skræl kartoflen og skær begge dele i tern. Skyl og del broccolien i buketter. Skyl og afdryp spinaten. Varm halvdelen af olien i en gryde og svits løg, karry, spidskommen, kartoffel, revet ingefær og presset hvidløg heri et par minutter. Hæld bouillon på og tilsæt broccoli. Kog det hele under låg ved svag varme i ca. 10 minutter. Tilsæt spinat og kog suppen op.
Tag gryden af varmen, tilsæt flødeost og blend suppen. Smag den til med salt og peber.

Servér den med  lidt kyllingetern og groft brød til.

Go to Top