Pirogger

Ingredienser (16 stk.)
25 g gær
¾ tsk. salt
Ca. 4 dl, 250 g fuldkornshvedemel
Ca. 4 dl, 250 g hvedemel
100 g fetaost
150 g kogt kylling i tern
2 røde peberfrugter  i tern
1 æg
Oregano

Sådan gør du
Rør gæren ud i 3 dl lunkent vand. Tilsæt salt og fuldkornsmelet og herefter hvedemelet lidt ad gangen. Ælt dejen til den er meget smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. ½  time.
Tænd ovnen på 200 grader.
Del dejen i 16 boller. Udrul hver bolle til en cirkel med en diameter på 10 cm. Læg kyllingen i mindre stykker, peberfrugt og smuldret fetaost på dejen. Fold dejen ind over fyldet, så dejen lukker sig over fyldet.
Pensl med sammenpisket æg og drys med 2 spsk. oregano. Bag ubådene midt i ovnen 18-20 minutter ved 200 grader.

Go to Top