Bananbrød

Bananbrødet er tænkt som et lille sødt mellemmåltid til madpakken, men kan også bruges som et lille måltid lige efter træning eller som en lille snack efter aftensmad. Bananbrødet indeholder sødme fra bananerne og godt med fibre fra havregryn og grahamsmel.Af Redaktion

Ingredienser (1 stk):

1 æg 
1/4 dl olie
3 modne bananer
75 g grahamsmel
30 g havregryn
1 dl hakkede mandler
50 g mørk chokolade (70 %)

1 tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg sammen i en skål og rør olien i.
Mos bananerne og rør dem i æggemassen sammen med de hakkede mandler og chokolade.
Bland mel, havregryn, bagepulver og kardemomme og vend det i til en ensartet dej.
Kom dejen i en lille bageform
Bag brødet i 15 min.  og skru derefter ovnen ned på 150 grader
Lad brødet bage i yderligere 10 min.
Tag brødet ud af ovnen og lad det køle af.

Go to Top