Wok med kylling

 

Ingredienser (5 perosoner):

400 g. kylling

1 spsk. Olivenolie

1 tsk. chilipasta eller stødt chili

1 ½ løg

1 fed Hvidløg

100 g Rød peber

150g Squash

200g Gulerødder

150 g Spidskål

1 cm revet ingefær

1 tsk. spidskommen

1 grønsagsbouillonterning (1 ½ dl vand)

½ ds. kokosmælk

Smag til med citronsaft, soja, salt, peber
250 g paraboiled ris

 

Fremgangsmåde

Kog risene efter anvisning på pakken

Vask alle grønsagerne og snit dem groft bagefter

Hæld olie, chilipasta, hvidløg, løg og krydderier i wokken og varm det op ca. 3  min. Pas på at krydderierne ikke brænder på.

Tilsæt kyllingen og svits det  i ca. 5 min.

Tilsæt kokosmælken og grønsagerne og steg under omrøring i ca. 5-10 min

Tilsæt boullion og smag til med citronsaft, soja, salt og peber

Server med kogte ris

Go to Top