Laks på grønsagsbund

Ingredienser (4 pers):
4 lakse filletter
4 spsk. Pesto
4 gulerødder
1 squash
2 løg
1 rød peber
1 spsk. Rapsolie
2 spsk. Balsamico
1 citron

4 dl paraboiled ris.
6 dl vand

Græsk yoghurt  (2% fedt) 2 dl.

Salt
Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200°. Rens og skær alle grønsager i tern om kom dem i et ovnfastfad. Bland derefter 1 spsk. olie , balsamico og 1 tsk. salt og peber i.
Skyld laksefilletterne i koldt vand og læg dem ovenpå grønsagerne, hvorefter der smøres 1 spsk. Pesto på hvert stk. fisk. Fadet stilles i ovnen og bages i ca. 20 min
Kog 6 dl vand i en lille gryde og tilsæt ris og 1 tsk. Salt. Risene koges i ca. 15 min ved svag varme.
Server fisk og grønsager sammen med ris og lidt græsk yoghurt.

Go to Top