Grøntsagsdeller med bønnesalat

 

Ingredienser (30 stk):

6 gulerødder
¼ selleri
5 store kartofler
1 revet løg
3 æg
3 spsk rasp
½ tsk karry
½ tsk timian
salt og peber

1 pose frosne grønne bønner
1 håndfuld tomater
1 spsk. eddike
3 spsk. olie
salt og peber
dijonsennep

 

 

Sådan gør du

Riv alle grønsagerne fint.

Bland æg, krydderier og grønsager sammen.

Form farsen med en ske og steg grønsagsdellerne 10-15 min. på hver side ved svag varme.
Bønnesalat med tomater:

Bønnerne koges i saltet vand i ca. 5 min. Bruges der friske bønner, skal de koge i ca. 10 min.

Vandet hældes fra.

Lav marinaden af eddike, dijonsennep, olie og salt og peber og hæld den over.

Del tomaterne og vend dem sammen med bønnerne og marinaden.

Samme salat kan laves med rosenkål, broccoli, små porrer eller grønne asparges.

Go to Top