Disclaimer

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på TriTalk.dk er et udtryk for redaktørens eller navnegivne forfatteres holdning. Alt indhold skal betragtes som vejledende og det er op til den enkelte at vurdere kvaliteten af indholdet.

Indholdet på TriTalk.dk er af generel karakter og kan ikke erstatte individuel vejledning hos en sundhedsfaglig person eller en erfaren træner.

Træningsprogrammer og øvelser udføres på eget ansvar og TriTalk.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader eller gener ifm anvendelse af træningsprogrammer, øvelser eller vejledning, der er beskrevet på TriTalk.dk.

Anmeldelser af produkter er et udtryk for redaktørens eller den navnegivne forfatteres vurdering af det pågældende produkt. Anmeldelserne er, medmindre andet er anført, en umiddelbar vurdering og ikke nødvendigvis en test af fx holdbarhed. Hvis produktet er stillet til rådighed af et firma eller en distributør, vil det altid fremgå af anmeldelsen/testen. Det vil ligeledes fremgå hvis produktet er købt på specielle vilkår herunder særlige rabatter. Når intet er nævnt er produktet købt på normale vilkår.

 

Copyright

Rettighederne til indholdet på siden tilhører TriTalk.dk og/eller navnegivne forfattere. Indholdet kan frit benyttes til privat og ikke-kommercielt brug, med anførelse af kilde.

 

Ophavsrettigheder

I tilfælde af at privatpersoner, organisationer eller virksomheder skulle finde billeder, figurer eller andet indhold på TriTalk.dk, der er beskyttet af ophavsrettigheder opfordres vedkommende til at kontakte TriTalk.dk og indholdet vil straks blive fjernet.

Go to Top