CEP Innerpant

Jeg har testet CEP Innerpant både til løbetræning (under lange tights) og til restitution gennem de seneste vintermåneder.

 

Buksen leveres, som de øvrige produkter fra CEP, i en papæske. -Ikke at det gør nogen forskel i brugeroplevelsen, men trods alt giver det i godt førstehåndsindtryk.

CEP Innerpant er vævet i et stykke, så man er fri for generende sømme. Materialet består af 80% polamid og 20% elasthan. Materialet er ru i overfladen og minder om benstykket i fx CEP Kompression Tight (løb) og Triathlon Kompression Tight, men er knap så kraftigt.

CEP Innnerpants findes i str. XS – XL til kvinder og str.  S – XXL til mænd. Størrelsen afgøres, som ved øvrige CEP bukser, ved at måle lårets omkreds og benytte måltabellen. De sidder ret tæt og skal tages på ved at trække op lidt af gangen, som ved fx kompressionsstrømper. Når først de er på er pasformen til gengæld rigtig god. Buksen går til lige over knæet, selvfølgelig afhængig af benlængde.

I linningen er det en elastik, så buksen holdes oppe. Benstykket afsluttes med en bred kant på samme måde som Triathlon Tight’en fra CEP. Innerpant’en er sort med en grå vævningen (striber) foran på hoften.

Under løb er CEP Innerpant’en behagelig at have på under et par tights. De giver en god støtte og holder låret varmt på en vinterdag. I en periode, hvor jeg havde problemer med overbelastede hasemuskler løb jeg stort set hver gang i Innerpant’en og følte det at det gav en god støtte. Jeg kan ikke med sikkerhed sige, at det gjorde en forskel, men fornemmelsen var i hvert fald god.

Innerpant’en bliver uden problemer siddende og jeg har ikke oplevet at den “falder ned”. Jeg har heller ikke oplevet “skarvemærker” eller andet der generede. En lille hage er dog, at jeg synes, at de er lidt for “høje” i taljen i damemodellen, men det er individuelt.

Til restitution (eller til at holde varmen på en kold dag:-) er Innerpant’en først og fremmest behagelig at have på. Den sidder tæt, som tidligere nævnt, men er stadig komfortabel at have på. Man kan fint have buksen på under fx et par cowbukser (også uden at det kan ses). Omvendt skal man nok, også i dén sammenhæng, glæde sig over, at man ikke ernærer sig som stewardese. -For så ville det måske nok se en anelse fjollet ud:-). Nogle vil måske synes at Innerpant’en er form varm at have på “til dagligt”, men ikke jeg…

Om sommeren vil jeg vurdere, at CEP Innerpants er for varme at træne i og som navnet angiver, er de jo netop også beregnet til at have “indenunder”.

Alt i alt synes jeg. at CEP Innerpants fungerer godt, både til løbetræning (om vinteren) og til restitution. Pasformen er god og de er behagelig at have på. De er lidt for høje i “taljen” efter min mening, men tilgengæld bliver de siddende som de skal.

 

Vejlende pris for Cep Innerpant er 695 kr.

 

(Cep Innerpants er stillet til rådighed af CEP).

 

Go to Top